2024. október 18., péntek

MAGYAR PÉTER: ORBÁN VIKTOR OLYAN, MINT A TITANIC KAPITÁNYA...

MAGYAR PÉTER HIVATALOS
Szerző: MAGYAR PÉTER
2024.10.18.


Add tovább! Orbán Viktor olyan, mint a Titanic kapitánya, aki miután jéghegynek vezette a hajót, süllyedés közben azzal szédíti az utasokat, hogy mostantól tényleg az ő érdekükben fogja kormányozni a hajót.

Miután Orbán Viktor 14 év alatt Magyarországot az Unió legszegényebb és legkorruptabb országává tette, most épp a haza jövőbeni megmentőjének szerepében próbál tetszelegni.
Látva a Fidesz népszerűségének megállíthatatlan csökkenését és a TISZA áradását, a Karmelita Palota pánik üzemmódba kapcsolt és most már a csillagokat is lehazudják az égről.
Orbánék 2000 embercsempészt engedtek ki a börtönökből, letelepedési kötvényekkel üzletelnek, migráns tábort építenek és több, mint 100 ezer ázsiai gazdasági migránssal árasztották el a magyar vidéket és eközben a TISZA Pártról azt hazudják, hogy beengedné az illegális migránsokat.

Miközben Orbánék a békéről hazudoznak, aközben fegyver-, harckocsi- és lőszergyárat építenek, a polgárháborús Csádba küldenek több száz magyar katonát, a legszorosabb szövetségeseik a Patrióta frakcióban pedig aktív támogatói az ukrajnai fegyverszállításnak.
Orbán Viktor 14 év alatt egyetlen bérlakást sem épített, nem érdekelte, hogy a fiatalok jelentős része a lakhatási- és megélhetési problémák miatt külföldre menekült. Orbánék iskolákat és kollégiumokat alakítottak migránsszállóvá. Most pedig azt várja, hogy bárki elhiggye neki, hogy a kiürített államkassza mellett, a jövőben megoldja a lakhatási válságot.

Orbán csodafegyverekről és jövőbeni gazdasági csodáról értekezik, miközben sorra jönnek ki a tragikusabbnál tragikusabb adatok a magyar gazdaság és költségvetés helyzetéről.

Orbán Viktor a magyar kis- és közép vállalatok megsegítéséről hazudik, miközben eddig ők voltak az ázsiai és globális multi cégek legfőbb kiszolgálói és az ő elhibázott politikájuk miatt kerültek lehetetlen helyzetbe a magyar tulajdonú vállalatok. Csak az ázsiai akkumulátor és elektromos autó beruházásokra 1000 milliárd forint közpénzt szórtak el. Ezen beruházások semmivel nem járulnak hozzá a magyar gazdaság teljesítményéhez, sőt éppen lefelé húzzák azt. Eközben a családi cégek egyik napról a másikra próbálnak túlélni az adminisztratív- és az adóterhek tengerében, uniós források nélkül.

Orbán Viktor a családtagjait és haverjait ezermilliárdossá tette és eközben 3 millió honfitársunk, köztük több százezer gyermek él a létminimum alatt. Kiürül a magyar vidék, bezárják a szülészeteket, kétmillió honfitársunk van háziorvosi ellátás nélkül, demográfiai katasztrófa felé halad a hazánk, szétverték az oktatást, a szociális szférát, az idősellátást és a gyermekvédelmet, de most még lenne néhány ötlete a miniszterelnöknek…

A hazudozások ideje lejárt, vége van, miniszterelnök úr!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.