2024. október 2., szerda

AMERIKAI NÉPSZAVA: AZ ORBÁN-REZSIM A TÖMEGGYILKOS TERRORISTA IRÁN SZÖVETSÉGESE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.10.02.


Noha mindenki tudta, Irán támogatja a Hezbollah nevű tömeggyilkos terrorszervezetet, az Izrael elleni nyílt támadásával Irán egyértelművé tette, hogy a Hezbollah Iránnal azonos. Az izraeli sikeres akciók Libanonban a Hezbollah vezetői ellen, nem egy szimpatizáns szervezet veszteségeit okozták, hanem Irán veszteségei. Ezt tette egyértelművé a terrorista állam.

Formálisan Iránnak semmi köze nem lenne ahhoz, hogy mit csinál Izrael Libanonban, egy nyilvánvalóan tömeggyilkos terrorszervezet vezetőit és tagjait hogyan számolja fel. Izrael brutális bombázásával Irán magára vállalta a Hezbollahot és a Hezbollah terrorakcióit. Ez teljese új helyzetet teremt a világban, nyíltan szemben állnak az igazi harcoló felek.

Irán terrorista állam, amely a Hezbollah neve alatt eddig is háborúban állt Izraellel, eddig is gyilkolta a zsidó állam civil polgárait. Ezt vállalta most fel Irán, nyíltan kilépve a sötétből, s tette világossá, hogy ő az Izraellel harcoló fél. Ezt a terrorista államot támogatják az olyan lator államok, mint Putyin Oroszországa és a vele szövetséges orbáni Magyarország.

Ez utóbbi kétszínűsége nyilvánvaló, mert az izraeli demokrácia rombolása miatt, illiberális alapon, barátkozott Netanjahuval, akinek sikerült a Soros-ellenes propagandával beállni az antiszemita és náci szélsőjobboldal mellé a világban, míg oroszpártisága révén Orbán tagja az Iránt, a Hezbollahot és a Hamaszt támogató antiszemita, terrorista árnyékkoalíciónak.

Magyarország szoros kapcsolatban áll Iránnal, nukleáris együttműködés van a két ország között. Irán nukleáris programja egyértelműen Izrael elleni nukleáris fegyverkezést jelent. Magyarország a Hezbollah harcosok kezében felrobbant csipogókkal lebukott, hogy részt vesz a Hezbollah titkos felfegyverzésének segítésében. Ebbe a láncba lépett be a Moszad.

A magyar külügyminiszter gyakran jár Iránba. Soha nem derül ki, hogy mi volt a látogatás valódi célja, miután itt minden mindennel összefügg: Irán nemcsak a Hezbollah mögött áll, hanem a jemeni hutikat is támogatja, és fegyvereket ad az oroszoknak is az Ukrajna elleni háborújukhoz. Szijjártó pedig ingázik a felek között.

Ahogy súlyos iráni politikusok is járnak Budapestre, akik közül Ahmadenizsád személye mutatja meg leginkább, kikkel barátkozik az Orbán-rezsim. A holokauszttagadó volt iráni elnök be sem utazhatna egy demokratikus országba. Magyarországon azonban titokzatos látogatást tett, nyilvánvalóan hivatalos céllal és állami segédlettel.

Az Izrael-gyűlölő, antiszemita szörnyeteg előadást tarthatott a közszolgálati egyetemen, de a látogatás valódi célja olyan titkos tárgyalás volt, mely a kiszivárgott hírek szerint hajnalig tartott a magyar titkosszolgálat és a magyar kormány szervezésében. Úgy maszkírozták az akciót, hogy Budapest „közvetített” Izrael és Irán között. Ha így volt, nem volt sikeres.

A Hezbollah pedig Irán terrorszervezete, így aki Iránnal barátkozik, üzletel, az antiszemita terrorizmust támogat. Márpedig az egyértelmű, hogy Magyarország részt vesz a Hezbollah katonai kommunikációs eszközökkel való felszerelésében. Ez bizalmi kapcsolatot feltételez a terrorista Irán és az Orbán-rezsim között, mindennek hátterében pedig Moszkva áll.

Magyarország régi támogatója az Izrael-ellenes terrorizmusnak, amelynek szálai még a régi szovjet hírszerzés és a magyar titkosszolgálat kapcsolataihoz nyúlnak vissza, s a kapcsolat soha nem szakadt meg. Ellenkezőleg, soha nem volt ilyen erős és élénk, amikor Orbán már a világterrorizmus és az orosz terjeszkedés része, a Közel-Keleten és Afrikában is.

Ezek alapján a csipogókat a Hezbollahnak szállító láncolatban a magyar-bolgár fedőcégek eredetileg nem az izraeli titkosszolgálat fedőcégei voltak, hanem az orosz-magyar-iráni hálózat részei. Ezt a hálózatot tárta fel Izrael, és az akciónak ismeretlen pontján (kezdetén vagy közben) belépett a hálózatba és meghekkelte a technikát. Orbán két kapura játszik.

Orbán világpolitikai szerepe ma már egyértelmű: az orosz állam kiterjesztett karja, orosz érdekek kiszolgálója, az orosz terjeszkedés része. Ebben a minőségében a terrorizmus és a fegyverkereskedelem, a nemzetközi pénzügyi és titkosszolgálati alvilág része, amelyből az Orbán-család nyilvánvalóan közvetlenül is részesedik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.