2024. október 11., péntek

AKKOR MÉG EGYSZER - BIZTOS, HOGY NEM UTOLJÁRA -, A HÉV-EKRŐL, TÁRGYSZERŰEN, VAGDALKOZÁSTÓL MENTESEN. MERT NEM PRESZTÍZSHARCRÓL VAN SZÓ, HANEM A BUDAPESTIEK ÉRDEKÉRŐL

FACEBOOK
Szerző: KARÁCSONY GERGELY
2024.10.10.


Nyilvánosságra hozom azt a levelet, amit a BKK illetékes igazgatója írt az állami MÁV-HÉV megkeresésére. Három dolog derül ki belőle világosan:

1. Az állami MÁV-HÉV igenis három szakaszon brutális járatritkításra tesz javaslatot. Ez tehát cáfolja Lázár miniszter úr ezzel ellentétes állítását.

2. Budapestnek a kormánnyal kötött megállapodás szerint is egyetértési joga van ilyen kérdésekben, a főváros jóváhagyása nélkül semmiféle HÉV-ritkítás nem lehetséges. Ez cáfolja Vitézy képviselő úr ezzel ellentétes állítását.

3. A BKK részletes hatásvizsgálata, elemzése alapján a MÁV-HÉV járatritkítása nagyon súlyos következményekkel járna, tumultust, késéseket okozna, több százezer budapesti és az agglomerációs településeken élő ember életét nehezítené.

Szájkarate helyett tesszük tehát a dolgunkat, az állami cég tervét Budapest elutasítja. A HÉV-eknek járniuk kell. És pont. #Budapest

A BKK válasza az állami MÁV-HÉV járatritkítási terveire kommentben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.