2024. szeptember 18., szerda

PUCCSBAN A BESE-ÜGYRŐL: ORBÁN MINDEN SZEMETET ÁTLÖK A KATOLIKUS EGYHÁZRA

PUCCS / KLIKKTV
Műsorvezető: LAMPÉ ÁGNES
2024.09.18.



Szalma Botond, a KDNP egykori budapesti elnöke, a Mahart korábbi vezérigazgatója és a Mindenki Magyarországa Néppárt alelnöke, Herczog Mária szociológus, gyermekvédelmi szakember, valamint Nagy Ádám volt kutatóprofesszor, az Ifjúságszakmai Társaság elnöke voltak a KlikkTV Puccs című műsorának vendégei.

Ha ilyen a kommunikáció, az embereknek az fog lejönni, hogy a papok mocskos szemétládák, pedig az egyáltalán nincs így – mondta Szalma Botond a Bese-ügy politikai következményeivel kapcsolatban. "A Fidesztől ez egy aljas kommunikáció."

A tömegközlekedés problémáiról pedig Szalma úgy véli: hülyének néznek minket, hisz a gondokat nem lehet az időjárásra fogni.

"A közlekedés a kutyát nem érdekli, mert a politikai megvan nélküle is. Csak addig érdekes, amíg el lehet lopni a beruházási pénzek legalább 30 százalékát. Lázár János pedig hiába okos ember, totálisan alkalmatlan közlekedési miniszternek, gőze nincs, mi történik valójában. Nem azért van ott, hogy a javítson a helyzeten, az övé egy politikai beosztás."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.