2024. szeptember 25., szerda

ORBÁN VIKTOR MINT GFG SZEXUÁLIS VÁGYÁNAK TÁRGYA (OBJEKTIFIKATÍV POSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző: jotunder
2024.09.25.


G.Fodor Gábor a Lovarda Konferencián a melegfelnőttfilm műfaj olyan rétegeit tárta fel preformanszában, hogy bátran beszélhetünk paradigmaváltásról. Az egész konferencia felett ott ágaskodott az orbáni érosz, hangosbemondóval kérték a kohánmatyikat, hogy vegyék ki a kis kezüket a takaró alól. Lánczi András aki a marxi falloszból írta volna a kandidátusi disszertációját 1987-ben, a YMCA kíséretében vallott őszinte férfiszerelmet a nemzet vezetője iránt, de mi volt ez ahhoz képest, amikor a NER-libidó önjelölt Alfred Rosenbergje, aki szerint görbeorrú világuralmárok akarják bevezetni a nyílt társadalmat Nyugat-Dzsungáriában, nyílt színen szenvedő szerkezetbe helyezte magát a plus size Rocco Sifredivel, the Stallion of Upchoottal, with the Man who shagged the nation four fucking times….

Cicanyúl azt találta mondani, hogy faszba’ az etikával, a biztonság a lényeg, és a biztonságot csak egy politikai vezető garantálhatja lehetőleg hátulról. Tette mindezt Fodor-Horváth Midgetke előtt, aki szintén a konferencia előadója volt, akárcsak Prof. Dr. Nagy Ferenc entomológus és Kovács Coco Stephanie alanyi költő, azt hiszi a kedves Olvasó, hogy viccesekedem, és kurvára nem.

Mária “Németország már nem létezik, de ha létezne sem tudna egy rendeset dugni” asszony bevezetője után senki sem gondolta volna, hogy ez még merevedhet, hogy itt még van feljebb és beljebb és nedvesebb és hangosabb és akkor jött valaki, akinél tényleg nem a méret a lényeg, hanem a szenvedély.

Amikor GFG végre elment…. más lett ez az ország, kicsit még lucskosabb, még mondénabb, a vezéri magvak megtermékenyítőleg hatnak a néptestre, melyből egy emberként tör fel a vágy.

Lesz itt még ötödik, hatodik, kilencvenhetedik kétharmad, a szívnek nem lehet parancsolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.