2024. szeptember 6., péntek

Ő A LEGTISZTÁBBAN ÉS LEGKÖVETKEZETESEBBEN MEGMUTATKOZÓ ALAKJA AZ URALKODÓ FIDESZ-KDNP VÉGTELEN ROMLOTTSÁGÁNAK, S AZ AZT ALÁZATOS SZERVILIZMUSSAL KISZOLGÁLÓ, S ÖNNÖN ÉRTÉKRENDJÉT SUTBA VETŐ ÁLLAMEGYHÁZ(AK)NAK

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2024.09.06.


Ferenc pápa 2019. október 15-i, kedd reggeli meditációjában (Meditazione Mattutina Nella Cappella Della Domus Sanctae Marthae), amelyet teljes egészében a képmutatásnak szentelt (Sapersi accusare davanti a Dio libera dall’ipocrisia - Ha tudjuk, hogyan vádoljuk önmagunkat Isten előtt, megszabadulunk a képmutatástól), egyebek mellett az alábbiakat mondta:

1. Jézus nem tűri a képmutatást. Gesù non tollera l’ipocrisia.

2. (A képmutató) Titokban másképp gondolkodik, mint amilyennek látszik. (L’ipocrita) È pensare di nascosto diversamente da come appare.

3. A képmutatás az ördög nyelve, a gonoszság nyelve, amely behatol a szívünkbe, és amelyet az ördög vet el. L’ipocrisia è il linguaggio del diavolo, è il linguaggio del male che entra nel nostro cuore e viene seminato dal diavolo.

4. Van egy magatartás, amelyet az Úr nem tűr: a képmutatás. C’è un atteggiamento che il Signore non tollera: l’ipocrisia.

5. Képmutató emberekkel nem lehet együtt élni, ám vannak ilyenek. Non si può convivere con gente ipocrita ma ce ne sono.

És ha most valaki azt gondolná, hogy a fentieket Bese Gergő atya kijelentéseiről és megnyilatkozásairól és annak közhelyszerűen és triviálisan ellentmondó viselkedéséről írtam, az súlyosan téved. Bese Gergőnek hálával tartozunk, ugyanis ő a legtisztábban és legkövetkezetesebben megmutatkozó alakja az uralkodó Fidesz-KDNP végtelen romlottságának, s az azt alázatos szervilizmussal kiszolgáló, s önnön értékrendjét sutba vető államegyház(ak)nak. A fentieket a magyar történelem egyik legundorítóbb, leghipokritább, leghazugabb hatalmáról, valamint az annak gyáván és pénzéhesen behódoló és azt a legsötétebb ügyekben is kiszolgáló bűntársak sokaságáról írtam: Magyarország kormányáról, a rokonokról, a haverokról, a csókosokról, a kliensekről, a legsötétebb propagandistákról és a többi, keresztény értéket hazudozó tolvajról, a megannyi bunkó, primitív módon urizáló országvesztő martalócról, azokról a képmutatókról, akikkel – mint Ferenc pápa mondja – „nem lehet együtt élni.”

Valaki végre megmondhatná Ferenc pápának, hogy Őszentsége súlyosan tévedett: a magyar nép immár 14. éve képes harmóniában és boldog elégedettségben együtt élni ezekkel a képmutató ördögökkel.

Ha valaki Ferenc pápa fenti beszédére kíváncsi, ezen a linken megtalálja



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.