2024. szeptember 18., szerda

MAGYAR PÉTER: BALÁZS, VÁRLAK SZEPTEMBER 19-ÉN 17:00 ÉS 18:00 ÓRA KÖZÖTT A RÓMAI-PARTON HOMOKZSÁKOT TÖLTENI

MAGYAR PÉTER
Szerző: MAGYAR PÉTER
2024.09.17.


Kedves Orbán (Balázs)!

Hallom így 220 nap után, a miniszterelnök európai parlamenti performanszához közeledve kezdett kínossá válni, hogy a több millió honfitársunk által támogatott ellenzéki párt vezetőjeként nem engedtek be élő adásba az évi 140 milliárd forint közpénzből működtetett “köz”médiába.
Köszi, hogy szeptember 19-re intéztél egy talit kettőnknek, de talán hallottál róla, hogy jelenleg az egész ország (talán lassan a kormány is) a valaha volt egyik legsúlyosabb dunai árvíz elleni védelmi munkálatokon dolgozik. Így tesz a TISZA Párt több, mint ezer önkéntese és jómagam is.

Balázs,
Egy ilyen, valódi veszélyhelyzetben a felelős politikusok az ország védelmét szervezik és abban aktívan is részt vesznek. Ilyenkor nem a propaganda adótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét.

Balázs,
Várlak szeptember 19-én 17:00 és 18:00 óra között a Római-parton homokzsákot tölteni. A propaganda médiátok élőben közvetítheti, hogy melyikünk tölt meg egy óra alatt több zsákot. Javaslom, hogy hozd el Rogán Tónit, hogy tartsa a zsákot (tudod, két ember kell a töltéshez…). A munka közben természetesen beszélhetünk a magyar emberek életét befolyásoló elhibázott politikátokról, az Orbán-klán korrupciójáról, az egészségügyi válsághelyzetről, a naponta kigyulladó mozdonyokról, a széteső oktatási rendszerről, az elszegényedő nyugdíjasokról, a létminimum alatt élő milliókról és a külföldre menekült magyarok százezreiről. Ha akarsz, beszélhetsz az általad felügyelt MCC pezsgős, osztrigás rendezvényeiről is, vagy arról, hogy hogyan szerezted a házikódat, vagy, hogy milyen jól tejelő cégeid kerültek a családtagjaid nevére.

Balázs,
Ha ragaszkodsz a nyakkendős, öltönyös eszmecseréhez a propaganda stúdiójában, akkor várd meg az árvíz levonultát. Ilyenkor nem a stúdiókba, hanem a gátra kell ember. És szólj már a propaganda TV hírhamisító vezérigazgatójának, hogy eltévesztette a Szaknévsort, összekeverte a két Orbánt. A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, nekem a főnököddel van megbeszélnivalóm a magyarok nevében.

Remélem, nem ijedsz meg egy kis homokzsák pakolástól. Még van két napod gyakorolni a lapát helyes fogását.

Tali csütörtökön 17.00 órakor a Rómain. Nem kell félni, nem fog fájni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.