2024. szeptember 2., hétfő

HADHÁZY ÁKOS: A NAGY ISKOLAI LAPTOP-AKCIÓ

FACEBOOK
Szerző: HADHÁZY ÁKOS
2024.09.02.


Az Integritás Hatóság vizsgálatot indított a nagy iskolai loptop-akció ügyében a bejelentésem alapján. A tanévkezdés és a mobilelvétel kezdetén emlékezzünk meg újra az ócska, elavult laptopokról, amit az EU pénzén méregdrágán vett és osztogatott ki a kormány.

Az Integritás Hatóság vizsgálatának ténye fontos akkor is, ha önmagában a hatóság vizsgálatainak nincs visszatartó ereje-hiszen nem vihetik bíróság elé a felelősöket és nyomozást sem folytathatnak. Ha azonban ezt az igazán nagystílű csalást valóban részletesen felgöngyölítik, fontos bizonyítéka lehet annak, hogy Navracsics minden fogadkozása ellenére ugyanúgy ipari méretekben folytatják az EU-s pénzek szétrablását, mint eddig. Ha pedig az EU-Ügyészség valóban megtalálja a lehetőséget a magyar lopásuk vizsgálatára (azaz a lomkorona ügyből precedens lesz), akkor egyszer talán még félhetnek is Maruzsáék.

Ha így is lesz még messze van, addig is a tanévnyitók napján erre az ügyre gondolva is lássuk be: az oktatásból is csak az érdekli legjobban a Fideszt, hogy mit lehet belőle ellopni.


Lásd még:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.