2024. szeptember 9., hétfő

FIDESZ, BŰN, BÜNTETÉS

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2024.09.09.


Bese atya orgiái, de legfőképpen az, hogy kiderültek, megmozgatta a Fidesz(KDNP) fiúkat, hogy akkor ezzel valamit tenni is kellene. Főleg, hogyha felújították a piliscsabai Szűz Mária Szent Neve Templom homlokzatát, s emiatt hálaadó szentmisét celebrálnak. Pedig ezt el lehetett volna intézni azzal, hogy a szakikat meghívják egy fröccsre, ezzel köszönve meg a munkájukat, de ezeknek mindenhol muszáj (mű)ájtatoskodni. Persze, ahol az iskolatáskákat is megszentelik, ott ezen nincsen mit csodálkozni, így mosolyog ránk a középkor.

Meg persze Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára személyében, aki a Piliscsabán megtartott beszédében indult el a relativizálás és a szar szétkenésének útján, mikor is az eredendő bűn, illetve a katolikusoknál áteredő bűn mélységéig vagy magasságáig emeli a Bese atyával történteket (általa elkövetetteket), mikor is kijelenti „mindig voltak bűnök az egyházban, mi magunk is bűnösök vagyunk, mégis itt vagyunk kétezer éve”. Ettől a gombaszintű hívő viszont eltátott szájjal csodálkozik.

Nem érti ugyanis, hogy akkor Soltész is bűnös, de kétezer éves is emellett, ugyanakkor az viszont világos számára, hogy az államtitkár megfogalmazásában az egyház bűneit ki nem szarja le, a lényeg, hogy attól mert “vannak bűnök az egyházon belül, még merjék megvallani hitüket”. No most, a legutóbbi népszámlálás adatai azt bizonyítják, lehet, hogy a hívek megvallják a hitüket, csak nem az egyházuknak, vagy pediglen és esetleg látva, mit művelnek Isten nevében, meghasonlottak és el is veszítették azt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.