2024. szeptember 14., szombat

A NOVÁK-FÉLE SZAPORODÁSTECHNIKA

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2024.09.14.


Pár nappal ezelőtt, ahogyan az tőle szokásban van, hallhattuk Rétvári államtitkár örömhírét nemzetünk fogyásáról és gyarapodásáról azzal a fölkiáltással, mindennél – illetve még annál is – sikeresebb a magyar családpolitika. Ezt mindenki mondhatja, Rétvárinak meg kötelező, csak az az apró baj csúszott a nagy bejelentésbe, hogy államtitkár et. a születések számával indokolta a boldogságot, amivel az a gond, hogy nem olvassa tán a KSH vonatkozó adatait.

Pedig nem sokkal előtte megírták a lapok is, hogy soha ilyen kevés gyerek nem született, mint éppen most, de ugyanezt mondják a statisztikusok már hónapok óta. Azaz, ez akkor tendencia, következésképp nem kellene csűrdöngölni egy hazugságra alapozva, de Rétváritól megszoktuk. Neki ez a szerepe a kártyapakliban vagy a sakktáblán. Nem is foglalkoznánk ezzel a szerencsétlennel emiatt, ha oldalról nem úszott volna be a képbe a Katika.

A Novák, ha emlékeznek rá. Mert az év eleji nagy bukása óta olyan kuss volt körülötte, hogy azt hihettük, lassan belepi őt az idő kérlelhetetlen pora. Most azonban, mint valami Főnix, feltámadt hamvaiból, és nekiilátott röpködni csak úgy, mint annak előtte elnök korában, amikor azzal töltötte az idejét, hogy járt-kelt a nagyvilágban, itt kajakozott, ott futott, hollywoodi sztárokkal fotózkodott, pipálgatta a valamikor készült bakancslistáját.

Ezen kívül időnként pedofiloknak adott kegyelmet, ami a veszte lett. Nem az, hogy adott, hanem az – jó NER szokás szerint -, hogy kiderült. Novák ment, és ott maradt a helyén egy nagy, fekete folt, azóta annyit tudtunk róla, hogy gazdaasszonyt igényelt (házvezetőnőt), mert már nem akart ablakpucolással foglalatoskodni, de az emberben ott motozott a kisördög, hogy mit is csinálhat a rengeteg apanázsból, amit élete végéig fizetünk neki.

Rossz pénz nem vész el, a mániák megmaradnak. Mert arra is emlékszünk, igaz, már egyre halványabban, hogy Novák, tündöklésének kezdetén, közvetlenül azután, hogy levetette a malomkeréknyi fideszes fülbevalóját, a magyarok szaporodásával kezdett foglalkozni, azt felügyelte mintegy, de, hogy miként, azt a föntebb, a KSH által igazolt eredménnyel mutattuk. A kocsmában úgy mondanánk, lószart sem ért el, még egy fröccsöt sem érdemel.

Valami miatt azonban ez a családtámogatásnak nevezett szavazatvásárlás óriási sikerként íródik le, s ezen a ponton megzökken a valóság és az álom korrelációja, az igazság és a propaganda különválása, összefoglalva, ez is olyan aljas színjáték, mint voltaképp minden a NER-ben. De most Novákra fókuszálunk, aki úgy képzeli a jövőjét, hogy ezeket a nem létező eredményeket sikerként beállítva oldja majd meg a Föld nevű bolygó szaporodási gondjait.

Erre tette föl az életét és a pénzünket. Mert hogy, hogynem, a hallgatás és bujkálás hosszú hónapjai alatt hősünk összegrundolt egy X·Y Worldwide névre hallgató civil szervezetet, ennek lett az alapító-vezérigazgatója, amely szervezet a gyermeknemzést segíti, toszási tanácsadó szaporodástechnikákat terjeszt a világban, ezért lehet, hogy a neve is külföldiül van, a pénze viszont nagy valószínűséggel magyar, és régebben az öné volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.