2024. augusztus 26., hétfő

ÉLET, HALÁL, SZUVERENITÁS

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2024.08.27.


Az elhangzottak után csak az az egy kérdés maradt, hogy hivatalos álláspontnak nevezhető-e, amit Szijjártó a Tranzit Fesztiválon a cuki kis pólójában előadott. Mert, ha igen, akkor elég nagy a baj, illetve, ha mégsem – és csak a kis janicsárok cukkolására mondta, amit mondott – akkor is. Mielőtt azonban bővebben, mintegy behatóan megvizsgálnánk a külügyes fejének éjfekete tartalmát, újólag elcsodálkozunk azon – vagy nem is igazán -, hogy a NER-ben mennyi pénz jut a bűzös eszmék terjesztésére. (Rengeteg.)

Egyszer össze kellene számolni azokat a súlyos százmilliárdokat, amiket a mi pénzünkből fizetnek ki mindenféle kis fasiszta pörformanszokra itthon és külföldön egyaránt, hogy mennyi apanázs csöpög álcivil szervezetekre, kamu kutatóintézetekre és a kismalac kunkori farkára, amelyeknek aztán ilyen eredménye van, hogy a felsőbbrendűség mocskos tudatában észveszejtő ökörségeket beszéljenek a NER nagyjai és apróbb bohócai. Akárhány ilyenre nézünk rá, mindegyiken csak az uszítást találjuk.

Szijjártó pedig jellegéből és jelleméből fakadóan az ilyesmiben élen jár. Amit viszont most ezen a „fesztiválon” előadott, az az eddigiek közül is kiemelkedik. Nem zavarna minket különösebben, ha egyrészt nem az volna a célja, hogy a hallgatóságot a civilizált értékek ellen hergelje, így termelve ki a maga mocskos utánpótlását. Másfelől pedig, hiába véli úgy Szijjártó, hogy ez csak olyan pólós összejövetel, ahol szabadon szárnyalhat a képzelete, az is teljesen biztos, hogy előbb van ez a duma a nyugati kollégái asztalán, mint az MTI tudósításában.

S bár Szijjártó és Magyarország renoméja már annyira rossz, hogy ebből veszíteni nem nagyon tud, de mégis a mi fejünkre hozza a szégyent és a gyalázatot, mert vele azonosítják a szerencsétlen turistát is. Így ezen a szemüvegen át nézzük azt az apokaliptikus képet, ami Szijjártó agyából kifolyt, s aminek az összegzése az lehetne, ha konzekvensen végig gondoljuk, hogy kies hazánkat, s benne minket el akarják pusztítania tuggyukkik, akiket ilyen összegző névvel illet a mi külügyes fiunk: a liberális mainstream.

Ezek pedig szó szerint le akarnak gyilkolni minket, hangzott el ezen a Tranziton: „a liberális mainstream már a gyilkosságtól sem riad vissza”, mondta a mi romlott fiunk kiegészítve azzal, hogy a szuverenitás megőrzése „élet-halál kérdése a nemzet szempontjából”. Nem véletlen tehát, hogy éppen ezen a konferencián jelentette ki Lánczi őrzőbajnok, hogy „a játéknak vége”. Azt értve ezen, hogy most már igazán kimutatja a foga fehérjét a hivatala, holott erre jogi lehetősége nincsen. De majd lesz a Párt segedelmével...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.