2024. július 21., vasárnap

A FŐKERTNÉL IS KASZÁLT A PARKFENNTARTÁSI BIZNISZBEN UTAZÓ NYERŐ NÉGYES

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: FÜLÖP ORSOLYA
2024.07.21.


Meglehet, ha Rákay Philip fűkaszálásra váltana, a százmillás Maybach helyett futná neki egy jóval drágább luxus-Ferrarira is. A korábbi hírekkel ellentétben az egyedi piros Ferrarit nem Pécsen, és nem is a parkkartell fejeként emlegetett Z. Zsoltnál találták meg a nyomozók.


A kis tó és a fenyveserdő felől érkezünk a homokpusztába, süpped a kerék, ahogy a perzselő dűlőutakon karikázunk. A kopár parcellákon új településrész épül. Célpontunk az a ház, ahonnan a NAV egy 150 milliós, egyedi Ferrarit szállított el, csomagtartójában sparos szatyorba pakolt félmilliárd forinttal. A 444 akkor azt írta, a luxusautót egy pécsi garázsban találták, ez azonban információink szerint nem így van. Szadán vagyunk, a kertváros kertvárosában.

Kiérünk az egyetlen aszfaltos útra, a már régebben épült házak között láthatóan kedvelt az ún. mediterrán stílus. A keresett ingatlan előtt a NAV-videóról már ismert kerítés, térköves placc, a valószínűleg dísznek szánt sziklakövek, a szomszéd előtt pedig ott vannak a csavart formára nyírott bokrok. Az adóhatóság közleménye szerint a Ferrarit „egy bűnszervezet vezetőjének garázsában” találták, vagyis egy bűnszervezet vezetőjének ingatlanja előtt állunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.