2024. június 7., péntek

ÖTVENEZER FIDESZES AKTIVISTA ZAKATOL AZ EGYMILLIÓ HAZUGSÁG NAPJÁN

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2024.06.07.


Bár az összes közvélemény-kutatás szerint a Fidesz a vasárnapi választások esélyese, Orbán Viktor pártja semmit sem bíz a véletlenre. Nekik nem elég a győzelem, akkorát akarnak nyerni, hogy az még a Holdról is látsszon, de Brüsszelből biztosan. Ezért költött minden más európai pártnál többet hirdetésekre a Fidesz, de Orbánnak még ez sem elég: biztosra akar menni, ezért szerdán, Dabason, titkos kampánykörútjának egyik állomásán bejelentette, hogy szombaton ötvenezer fideszes aktivista keresi fel a választókat, szám szerint mintegy egymillió embert.


Orbán szerint ugyanis még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség a győzelemhez, ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. A mozgósításban ő maga is részt vesz, „mert a tét hatalmas. Háború vagy béke”.

Orbán és a Fidesz tehát nem lankad, sőt, még rá is tesznek egy lapáttal. Mindenkit el akarnak vinni a szavazófülkékhez, de előtte még a szájukba rágják, hogy a Nyugat háborúra készül, az ellenzék háborúpárti, Soros migránsokat hozna Európába, mert azt akarja, hogy ne fehér keresztény emberek, hanem tőlünk idegen kultúrákból érkezők népesítsék be a földrészünket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.