2024. június 5., szerda

MEGJELENT A NYOMTASS TE IS! 358. SZÁMA

NYOMTASS TE IS!
Szerző: NYOMTASS TE IS!
2024.06.04.


A tartalomból: 

Összeomlóban az egészségügy 
Jelenleg az uniós országok listáján az utolsók vagyunk abban a tekintetben, hogy évente mennyi közpénzt költünk GDP-arányosan az egészségügyre. Nem véletlen hát, hogy itt tartunk.

Bűnöző-e a köztársasági elnök?
„Hosszú hetek kutatómunkája után minden részletre kiterjedő bizonyítékokkal mutatom be azt, hogy Magyarország köztársasági elnöke ügyvédként magyar termőföldeket játszott át külföldi kézre” – jelentette be Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője.

Vita a tévévitáról
Hetek óta zajlik a polémia arról, hogy az európai parlamenti választáson részt vevő pártok listavezetői hol és hogyan vitatkozzanak.

Elöregedett a tanári szakma
Az általános iskolákban 11 019 olyan főállású tanár dolgozik, aki már betöltötte a 60. életévét. A harminc év alatti általános iskolai tanárok aránya mindössze 6,7 százalék.

Adósságban úsznak a tankerületek is
Egy hónap alatt a duplájára nőtt a tankerületek adóssága. Hatalmas ugrásról van szó, ráadásul míg februárban a 60-
ból 20, márciusban már 32 tankerületnek voltak tartozásai.

Orosz titkosszolgálatok törték fel a külügyminisztérium számítógépeit
A 2022-es választás előtt a miniszterelnök és Szijjártó Péter még kampányhazugságnak nevezte, hogy orosz titkosszolgálatok feltörték a magyar külügy szervereit, és szigorúan titkos és bizalmas információkhoz jutottak hozzá.

  HASZNOS HÍREK

Ismerje fel, előzze meg, jelentse be a választási csalásokat!
Még mindig előfordul, hogy embereket próbálnak törvénytelenül befolyásolni a választás során. Ismerje meg, hogy mik a leggyakoribb csalások és hogyan védekezhet ellenük!

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

ITT OLVASHATÓ 

A NYOMTASS TE IS! 358. SZÁMA LETÖLTHETŐ INNEN

KORÁBBI LAPSZÁMOK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.