2024. május 25., szombat

„VÉGRE KEZDÜNK ÖSSZEFOGNI, EZ JELENTI A LEGTÖBBET, ELFÁRADTAM ABBAN, HOGY A SZOMSZÉD LOVÁT IS UTÁLNI KELL, HA MÁSRA SZAVAZ”

NÉPSZAVA
Szerző: FRANK ZSÓFIA
2024.05.25.


Szimbolikus helyszíneken folytatódott Magyar Péter országjárása, Felcsúton és Bicskén is sok fiatal és Fideszből kiábrándult szimpatizánsa fogadta.


– Nézd meg mit művel! Végre kezdünk összefogni, összetartani. Nekem ez jelenti a legtöbbet, mert elfáradtam abban, hogy a szomszéd lovát is utálni kell, ha másra szavaz – mondta lelkesen egy középkorú nő Magyar Péter országjárásának felcsúti állomásán.

A tömeg nagysága ezúttal elmaradt a szokásostól, bár így is több százan gyűltek össze a településen, amely szimbolikus kampányhelyszín, hiszen ez Orbán Viktor kormányfő és dúsgazdaggá tett barátja, Mészáros Lőrinc faluja. Lobogtak a magyar zászlók, az embereket az sem zavarta, hogy csúszással indult a program, mindenki türelmesen várta, hogy a főszereplő, Magyar Péter is megérkezzen. Sokan jöttek más településekről, volt aki Székesfehérvárról, Abonyból érkezett, de többen Budapestről vonatoztak, vagy autóztak idáig. A színpadot ezúttal is a védjeggyé vált piros, fehér, zöldre festett kisteherautó jelentette, amit az Orbán Viktorék háza elé épített Pancho Arénától a Vál-völgyi kisvasúthoz vezető úton keresztbe parkoltak le.

A tömegben – mint kiderült – több egykori fideszes szavazó is álldogált: egy asszony arról beszélt, évek óta vár arra, hogy végre jöjjön valaki, aki alternatívát jelenthet számára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.