Szerző. Partizán
2023.07.07.
Tényleg csak a lehúzásról szól a balatoni vendéglátás? Mik azok az aktuális és strukturális problémák, amikkel szembe kell nézniük a gasztro-vállalkozásoknak? Milyen jellegű összefogásra és állami segítségnyújtásra lenne szükségük? Van még élettér a NER-en kívül? És mit szólnak a helyiek az újhullámos helyekhez?
Vendégek:
- Nánási Pál, a “hírhedt” Nekem a Balaton bisztró és delikát tulajdonosa
- Marczell Csilla, a “kultikus” Hatlépcsős gasztrokocsma vezetője
- Bartók Marcell, az “újhullámos” Vasüzlet étterem szakácsa
- Ifj. Huszár Zoltán, a “magyaros” Huszár Vendéglő menedzsere
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.