Szerző: ÁCS BORI
2021.12.21.
Ács Bori vagyok, és éppen ennek az évnek a februárjától írok gasztronómiai témájú cikkeket a Telexre. Mivel az én életemben ez a hónap sorsfordítónak bizonyult, hiszen megírhattam, milyen volt egy hétig a jövő diétáján élni és elképesztően kevés húst enni, ezért most erre a hideg huszonnyolc napra tekintek vissza.
Óriási lelkesedéssel vetettem magam a munkába, téli zöldségekkel játszottam, kiírhattam magamból ősi italomániám nyomán a carbonara ezerféle gyalázásának történetét. Arról ábrándoztam, milyen jó lesz, ha végre beoltják a szüleimet, és arról, hogy talán majd nem csak a fagyban, maszkban találkozhatok a családommal és a barátaimmal. Bár a vírus azóta is meghatározza a napjainkat, legalább ezek az álmok valóra váltak, sőt, azóta nemcsak én, de már a gyerekeim is kaphatnak oltást, és egyre izgalmasabb témákról írhatok a Telexre...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.