2020. február 21., péntek

„SOK KIS BORKAI VAN” – PESTY LÁSZLÓ FIDESZRŐL, KAMPÁNYRÓL, SZÉKELY-ÜGYRŐL

VÁLASZ ONLINE
Szerző: STUMPF ANDRÁS
2020.02.17.


A győri expolgármester pucér valagán megvillant sok-sok ember élete, azaz a jelenetben Bivalybürgözdön is felismerhették a helyi fideszes kiskirályukat – véli Pesty László. A dokumentumfilmes megmondóember maga fordult lapunkhoz, merthogy kampányt visz újra: a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezését igyekszik eljuttatni minden potenciális aláíróhoz.

Ilyen nagy a baj, hogy már a Válasz Online-t is felhívja?

– A kampánnyal vagy a Fidesszel nagy a baj? Mire vonatkozik a kérdés?

Mindkettőre, de haladjunk sorban.

– Szívesen válaszolok mindkettőre.

Ön mégiscsak fideszes megmondóember, arrafelé meg a nem kormánylapok minimum fake news, mi meg árulók, hazátlan bitang liberálisok is szoktunk lenni. Nagy lelki tusa után emelte fel a kagylót?

– Nem ismer. Semmi lelki tusa nem volt. Ez az árulózás ráadásul explicit baromság. A Válasz Online láthatóan nem kormánypárti, de konzervatív-szabadelvű orgánum, amely eléri a véleményformálókat, akikre most szükségünk van. Minden ilyen kampány úgy működhet jól, ha beindul a dominóeffektus. Kifejezett célunk egyébként, hogy szinte mindenkit megkeresünk a médiában és a politikában is. A paletta majd’ minden árnyalatát, hiszen itt most nem pártpolitikai ügyről van szó. Hanem a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezéséről, amelynek lényege, hogy az őshonos nemzeti kisebbségek közvetlenül Brüsszelből is kaphassanak majd kohéziós pénzt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.