2019. március 1., péntek

A KISDOBOS HAT PONTJA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2019.02.28.


Azért hat pont, mert csak az idiótákra hat, pont úgy, mint a migráns-dumák...

Büszkeségünk és Boldogságunk igét hirdetett, melyben felhőtlen optimizmussal felvázolta, hogy mit akar tenni az országgal kétezer harmincig.
Ebből is látszik, mekkora rohadt nagy demokrata, ő már tudja, hogy még úgy tíz évig hatalmon lesz, ami azért lenne nagyon jó, mert addigra magyarembernek kilógna a csupasz segge a gatyából, ez a hájas idióta meg tovább hizlalná a fenekét, de persze igaza is van.
Egy olyan országban, melyben az emberek fele telecsinált gatyában sasszézik, másik fele meg el van foglalva sorstársai b@szogatásával felesleges cizellált gondolatmenettel próbálkozni, ezeknek elég a Soros, meg a migráncs, átmenetileg még bővülhet a lista Dobrev Klárával és Gyurcsánnyal.
Kezünkbe került a hatpontos javaslat teljes szövege, csak, hogy tudjuk a merrehánymétert - mit kell elérni 2030-ig, és tovább.

1. 2030-ra az Unió öt legjobb országa közé kell kerülnünk, olyan ország leszünk, ahol jó élni és dolgozni.
Külföldön.
2040-re a világ három legjobb országa közé kell kerülnünk, olyan ország leszünk, ahol a kisbabák popsiját aranyfüsttel vonják be, már születésükkor, minden babának három szülője lesz, egyik közülük mindenképpen egyházi személyiség, évente egyszer kisorsolják, ki ülhet Semjén atya ölébe.
2050-re a világ leggazdagabb országának kell lennünk, ahol mindenkinek alanyi jogon jár a szája, ingyen kapja a krumplit és a villamos áramot, az országot pedig a világ leggazdagabb embere vezeti sikerről-sikerre.
Katonai erőnknek megkérdőjelezhetetlennek kell lenni, mi birtokoljuk majd a világ számszeríjainak hetven százalékát.
Az első olyan év lesz, melyben a magyarok tömegesen keresik fel Szíriát és Afganisztánt illegális bevándorlás céljából
Az amerikai elnök meg hiába nyomul, akkor se fogadjuk!

2. A versenyképességi top 5-be kell kerülnünk, ehhez pedig - csak a hülye nem látja - stadionok jégcsarnokok kellenek!
Száz stadiont, ezret, minden budi mellé stadiont!
Erre biztosíték a jólképzett magyar munkaerő, a Parragh-egyetem volt hallgatói, akik már tudnak reszelővel kalapácsfejet készíteni, felkészülve a XXI. század kihívásaira és a modern technikára.
A termelést robotok végzik, a legfejlettebbek nem árammal, hanem a kezelőként kijelölt munkaerő vérével teszik a dolgukat!
2040-re meghódítjuk a Holdat, 2050-re magyar zászlót lobogtat a marsi szél. Vagy az Anikó...
Az iskolák diákjai fejből tudják a kettes szorzótáblát, aki a hármast is, az a Mészáros Lőrinc Társaság rendes tagja lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.