Szerző: Határátkelő
2018.09.21.
Miközben hajlamosak vagyunk a spanyol étkezési kultúrát egységesnek gondolni, valójában egy nagyon is sokszínű, változatos világról van szó. Ez kiderül Pedro posztjából, akinek ráadásul meg van az az előnye, hogy korábban járt Malagában is (és onnan is írt gasztroposztot). Nemrégiben már olvashattatok tőle barcelonai kalandjairól, akkor ígért egy gasztroposztot – na, ez következik most.
"A legutóbbi írásom végén megígértem, hogy írok pár szót a katalán konyháról, most ez jön. Azért gondoltam erre, mert úgy vettem észre, sokan egy kalap alá veszik a spanyolországi gasztronómiát, holott azért vannak eltérések. Talán érdemes elolvasni, amit még korábban az andalúz konyháról írtam (igaz, akkor én is lespanyoloztam őket).
Azt most is hangsúlyoznám, hogy nem vagyok sem szakács, sem spanyol-szakértő, csak egy műkedvelő látogató, tehát ha valami pontatlan lesz a posztban, akkor nyugodtan javítsátok ki, nem probléma..."...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.