2017. szeptember 23., szombat

ENGEM A MAGYAR KORMÁNY NE KÉPVISELJEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Lázár Gergő
2017.09.22.


Országunk szeretett vezetője ismét látogatást tesz lengyel puszipajtásainál. Európában most már egyedüliként Lengyelország – pontosabban annak kormánya – az az ország, mely továbbra is egyetért Orbán Viktor politikájával. Noha sokan nem helyeslik a menekült kvótát, mégis elfogadják azt, ellentétben az Orbán-Szydło párossal. Mindkét ország vezetője, magát a nép felkent uralkodójának képzelve nyilatkozik meg bármely, az országot érintő kérdésben. A két vezető retorikája már-már megegyezik. Az ország lakosai felett uralkodva, a törvénykezést a saját oldalukra állítva, a teljhatalom megszerzése a cél. Ha valamikor, hát most biztosan igaz a lengyel – magyar két jó barát kifejezés.

A hírek és beszámolók szerint a két kormányfő közötti beszélgetés témája nem nagyon mozdult el a mocskos Brüsszel, gaz migráncsok vonalról. Nem először derült ki, hogy Orbán partnerre talált a lengyel kormányban, amellyel karöltve tovább küzdhet a nem létező ellenségek ellen. Orbán úgy szidja napról napra Brüsszelt – ezzel pedig magát az Uniót -, mintha nem tőlük kapná a Fidesz-KDNP azokat a pénzeket, melyekből a saját álmaikat valósítják meg. Az országos szinten szaporodó sajátlábak a magyar, valamint az európai dolgozók pénzén élősködnek.

Az Unió nélkül ma Magyarország Ukrajna, vagy épp Albánia szintjén lenne, ugyanis a nagyon büszkén mutatott gazdasági adatok nem az Orbán-kormány, vagy épp a matolcsyzmus sikerei, hanem az országba érkező eurómilliárdok eredménye. Az uniós tagsággal Magyarország jár a legjobban, ugyanis sokkal többet vesz ki a közösből, mint amennyit betesz. Ki lehet mondani, az országunkat jelen pillanatban az Európai unió tartja el, ők azok, akik nem hagynak minket elsodródni az öreg kontinenstől.

A Fidesz hisztis hülyegyerek viselkedése nem segít sem az itthon maradt, sem a külföldön élő magyarok millióin. Egy dologra jó, arra, hogy hülyét csináljon egy egész országból. Magyarország nemzetközi megítélése sehol nincs, vicc kategóriába sorolnak bennünket. A Fidesz-KDNP összetartó erejét az ellopott uniós pénzek elosztása jelenti. Ameddig van pénz, addig nagy a béke a párton belül, hiszen jut Ibizára, sőt még helikopter utakra is, senkinek egy szava sem lehet, a főnök bármit elintéz.

A jó világnak akkor lesz vége, ha az EU – megelégelve kormányunk hisztijét – odacsap, és példát statuál azzal, hogy a renitenseket megbünteti. Amikor ennek ötlete felmerült, az ország Szijjártója azonnal megrémült, zsarolást kiáltva. Az egész Európai Unión belül mindössze Magyarország és Lengyelország az, amely a széllel szemben is, de harcol a saját igazáért. A kérdés már csak az, kinek az igazát is képviseli Orbán Viktor és kormánya? Valóban felhatalmazást kaptak arra, hogy felvegyék a harcot Brüsszellel? Még ha igaz is lenne az az 1.6 milliós részvételi szám a nemzeti konzultációt illetően, ez akkor sem jelentene semmit, ugyanis 8 millió választópolgár él kicsiny hazánkban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.