Szerző: Andráss9
2016.12.23.
Ezt a salátát ettem már itthon is - bécsiszelet mellé - Budakeszin, de az igazit Bécsben, a Figlmüllernél találtam.
Borjúbécsit nem sütöttem, de a salátát megfõztem, hogy jó lesz a rántott borjúláb mellé. De azt se fejeztem még be, viszont a saláta igencsak fogytán van.
Nem bonyolult az elkészítése, csak jó alapanyagokat igényel:
- 75 dkg kiflikrumpli
- 5 dl jó húsleves, vagy egyéb alaplé
- 2 kisebb lilahagyma
- snidling, újhagyma (opcionális)
- 4 ek almaecet
- 4 ek olivaolaj
- 1 ek mustár
- 1 tk cukor
- 1 mokkáskanál õrölt fehérbors
- só szükség szerint
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.