2016. november 18., péntek

MESSI EMBERSÉGBŐL IS MAGASRA TETTE A MÉRCÉT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.17.


Lionel Messi a világ legjobb játékosa, aki eddig is kitűnt a játék iránti alázatával, a sportszerűségével és szerénységével. A legutóbbi vb-selejtező kapcsán azonban személyiségének új oldalát is megmutatta.

Nemcsak azzal, hogy az argentin válogatottat és a válogatottban nyújtott teljesítményét kritizálóknak csattanós választ adott: a sorsdöntő mérkőzésnek számító Kolumbia elleni találkozón minden erejét beleadta és megmutatta mit tud. Nem lehetett szerelni, nem lehetett megállítani, rúgott egy káprázatos gólt, a másik két gól az ő passzából született.

Hanem ezúttal emberségből is magasra tette a lécet. Az argentin sajtó azt állította, hogy csapattársa, Ezequiel Lavezzi azért került ki a keretből, mert marihuánát találtak az edzőtáborban nála. A játékos azonnal cáfolt, az egészből semmi nem igaz. Messi pedig a Kolumbia elleni győztes meccs után kiállt az egész csapattal a sajtó elé, és megvédte a játékostársát.

Messi bejelentette, hogy mostantól bojkottálják az argentin sajtót, nem nyilatkoznak, nem adnak interjút, nem kommunikálnak a sajtóval, mert Lavezzi ellen ilyen súlyos alaptalan vádakat fogalmaztak meg. Messi kijelentette, hogy nem tehetnek megakármit, átléptek egy határt, nem tűrik a rágalomhadjáratot...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.