Szerző: világevő
2016.02.13.
Az egyik legkedvesebb időtöltésem magyar éttermeseknek és séfeknek hírül adni, hogy kaptak egy Michelin-csillagot. Eléggé különbözőek a reakciók mindig, általában privát telebeszélgetésben vagy SMS-ben zajlik a dolog, így azt nem teszem közzé, viszont volt ugye Sárközi Ákos emlékezetes hitetlenkedése, ahol közben videóztam is őt, amit aztán az összes országos tévéhíradó elkért, hogy használhassa. Én is visszanézem néha. És a Borkonyha amúgy is nagyon vicces hely. A Tanti csillagja kapcsán sokan értetlenkedtek, itt próbáltam meg elmagyarázni (azóta eléggé átalakult az étterem, séfváltás is volt a csillag után pár héttel).lolvasni, hogyj valóába
Érdemes kicsit nosztalgiázni (ez itt az első hazai csillag térténete, ez itt 2011. az Onyx csillagja), és en ki vagy mi és miért és hogyan is kap csillagot.
ITT OLVASHATÓ
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.